Certificering/uddannelse

Om at undervise i B.K.S. IYENGAR´s navn:

For at kunne kalde sig certificeret IYENGAR® Yoga lærer, må man gennemføre en uddannelse som strækker sig over min. seks år. De første tre år handler udelukkende om at deltage i undervisning i IYENGAR® Yoga og ens egen praksis. Herefter kan den egentlige træning i at formidle IYENGAR® Yoga, samt undervisning i anatomi og yoga filosofi, begynde.

Efter 6 års uddannelse og bestået eksamen kan man kalde sig certificeret IYENGAR® Yoga lærer. Herefter er det op til den enkelte underviser at videreuddanne sig, hvis man ønsker det. Der er flere niveauer man kan aspirere til.

Som lærer bestemmer man altså selv om man vil øge sin kapacitet og tage yderligere eksaminer eller om man er tilfreds hvor man er. For alle certificerede IYENGAR® Yoga lærere er der dog et minimumskrav til ajourføring, hos en lærer med et højere niveau end én selv, som skal opfyldes hvert år.

Det er en omfattende uddannelse og levevej, som kræver en stor interesse og indsats fra den enkelte aspirant. Ikke desto mindre er det en stor tryghed for både lærer og elev, at læreren har et godt fundament at undervise udfra.

iyengar yoga, yoga copenhagen, yoga nørrebro, yoga classes in english in copenhagen, iyengar yoga in copenhagen