Forholdsregler i en tid med Corona og Covid-19

I denne tid er der nogle lovkrav som vi skal følge, bl.a afstand imellem deltagere, og skiltning, og så er der nogle retningslinjer som vi gør vores bedste for at leve op til. I det flg kan du læse hvordan vores udgangspunkt er, dette kan ændre sig med tid og erfaring.

– Hvis du føler dig sløj, har feber, hoster, ondt i halsen osv, så skal du blive hjemme under dynen.

– Selv om at vi har savnet jer og glæder os rigtig meget til at se jer, så bliver der ingen kram eller kindkys (desværre 😍 ) Vi kommer ikke til at justere jer og hjælpe jer nær så meget i denne periode, så vi vil forsøge at blive bedre til at bruge ord og bruge færre props 😱

– Der skal være 2 meter fra næsetip til næsetip, det betyder at du får anvist en plads i lokalet når du kommer. 

– Du skal så vidt muligt selv medbringe en yogamåtte, to klodser, et bælte, et lille håndklæde og gerne et (eller to) tæpper (kan sagtens være et fra sofaen). Vi venter stadig på måtterne, så hvis du mangler, kan du låne en og spritte den af efter brug og lægge den til side. Vi skal alle vænne os til den nye situation, og du vil blive orienteret undervejs.

– Stole tørres med sprit efter klassen, og hvis vi bruger skum og pøller dækkes de med dit eget tæppe eller håndklæde.

– Hvis du mangler udstyr og ikke har råd, så laver vi en pakke til dig, som du kan låne og have liggende her, hvis du kommer mindst én gang om ugen. Ring eller sms på 50272839.

– Der vil være plads til, at de af jer med månedskort kan lade udstyret blive her, det skal være i en taske eller pose.

– Kom så vidt muligt omklædt, tag selv en vandflaske med (du må gerne fylde den her 😉

– Sprit toilettet af efter besøg, der står en sprayflaske som du kan bruge sammen med lidt papir.

– Vask hænder når du kommer og/ eller brug håndsprit før og efter undervisningen, tag gerne selv med, eller brug vores.

– Vi har plads til 9 elever, så alle skal tilmelde sig inden de kommer. Hvis du har problemer med at tilmelde dig, så vil vi gerne hjælpe dig. Der er mulighed for komme på venteliste, så husk at afmelde dig i god tid, hvis du bliver forhindret i at deltage.

– Du kan hjælpe os ved at tilmelde dig fremadrettet, hvis du ved hvornår du gerne vil komme, så kan vi nemlig oprette flere hold hvis det bliver nødvendigt. Ferietiden nærmer sig og mange har bedre tid til yoga.

– Husk at som altid er deltagelse i undervisningen på eget ansvar. Men vi skal alle hjælpe til med at gøre det så trygt som muligt for alle at møde op. Hvis du er særligt sårbar og i risikogruppen så overvej om Zoom er en bedre løsning for dig i en periode.

Vi er meget opmærksomme på at de nye rammer for undervisningen skal være så enkle og tydelige som muligt så forholdsreglerne ikke tager al fokus. Yogaen er det vigtigste, det er den vi glæder os til at være sammen med jer om igen 🧘‍♂️

Vi glæder os rigtig meget til at se dig til Yoga 🤩
Kærlige hilsener
Lone og Thomas