Niveauer

Bharadvaasana 2 - A simple twist

Bharadvaasana 2 – The advanced variation of a simple twist

Holdbeskrivelse

Intro Hold:
Dette hold er til nybegyndere, eller andre som gerne vil genopfriske deres fundament i Iyengar Yoga. Her starter vi helt fra bunden og alle kan være med. Vi arbejder meget med de stående stillinger og skaber en balance mellem styrke og smidighed. Holdet vil typisk starte forfra 2 til 3 gange om året, men du kan starte når det passer dig.

Intro Hold, Blid
Dette hold er til dig som enten gerne vil videre fra Iyengar Yoga for Hjernerystelse og Piskesmæld, eller som har brug for en blidere start på Iyengar Yoga, pga skader, alder osv.
Alle er velkomne!

Niveau 1 / For alle:
Alle kan være med! Holdet henvender sig til elever med nogen eller kun lidt kendskab til IYENGAR® Yoga. Her skaber vi fundamentet og sikrer os at du er fortrolig med de grundlæggende principper. Vi lægger stor vægt på de stående stillinger og introducerer de siddende og de omvendtstående. Begyndere er også velkomne!

Niveau 2:
Holdet henvender sig til elever med min. 1 års erfaring med IYENGAR® Yoga. På dette hold forventer vi at du er fortrolig med de grundlæggende principper, så vi kan arbejde med alle kategorier af stillinger og arbejde med timingen i de omvendtstående.

Genopbyggende/Kun for Kvinder
Dette hold henvender sig til Kvinder i alle aldre, som gerne vil have en blid introduktion til IYENGAR® Yoga. F.eks ældre kvinder med skavanker eller stress- og piskesmældsramte, eller kvinder som af andre grunde ønsker ro. Højgravide er også meget velkomne!

Pranayama:

I Pranayama øger vi bevidstheden om åndedrættet.