Fordybelseskursus i Yoga-Filosofi og asana-praksis

iyengar yoga, yoga copenhagen, yoga nørrebro, yoga classes in english in copenhagen, iyengar yoga in copenhagen

Dette fordybelses-kursus tilbydes i samarbejde med Gitte Bechsgaard PhD, CIYT, Vidya Institute. Gitte er Lone´s lærer og mentor i Yoga-filosofi, Jyotish, Ayurveda og mantra-praksis. Gitte er eminent til at knytte alle Yogaens grene sammen til en helhed, så det bliver tydeligt hvordan de støtter og komplimenterer hinanden. Hun formidler sin enorme viden på umiddelbar og letforståelig vis, og gør det nemt at sætte filosofien ind i en hverdags-sammenhæng. Læs mere om Gitte´s baggrund her

Den ene del af kurset foregår i et nemt overskueligt online-univers, med lydfiler og tekster på engelsk, som du selv sørger for at læse og lytte til. Gittes arbejde er altid virkelig godt kreeret med stor dybde og altid af høj kvalitet. Det er velskrevet, relevant og spændende.

Den anden del med Lone, foregår hos Satya Yoga, hvor vi, på dansk taler om teksterne og reflektions-spørgsmålene fra materialet. På enkel og lettilgængelig vis bliver du klogere på hvorfor det er vigtigt at prioritere tiden til fordybelse i din praksis, hvis du gerne vil leve mere naturligt i balance og i tråd med din højere bevidsthed. Vi vil tale om evnen til fordybelse og de forskellige niveauer af koncentration vi typisk bevæger os igennem. Vi vil også udforske den renselsesproces i krop og sind, som du vil komme igennem på vejen henimod fordybelsen. Du lærer også om de forskellige aspekter af Yogaen, og hvordan de kan integreres i dit liv.

Du vil blive introduceret til chanting, bl.a invokationen til Patanjali, og Yoga Sutras 1.bog. Du vil få udleveret enkle Yoga-programmer, så du sideløbende kan bygge en hjemmepraksis op, hvis det står på din ønskeliste til et liv i bedre balance. Vi ser på hvordan vi kan overføre ideerne og principperne til vores liv, og rent praktisk relaterer vores asana-praksis til filosofien. Vi vil også chante sammen (og der er ingen forventning om at det lyder særlig godt, ellers var jeg aldrig selv kommet igang 😉 så du kan chante videre derhjemme hvis du ønsker.

Kurset er åbent for alle, som har en interesse i at sammenføje filosofi, mantra og asanas til en samlet Yoga-praksis, og for dig som ønsker en enkel tilgang til at integrere disse dele i din hverdag. 

Kurset består af 4 moduler, som hver understøttes af to undervisningsdage, dvs 8 dages undervisning live. Se datoer og pris længere ned. Der åbnes for adgang til al materialet online på d 20 september 2018.

Headlines:
Yoga Philosophy Course:
Immersion in Theory & Yogic Sādhanā
By Gitte Bechsgaard PhD, CIYT

Module 1: Alignment
Yoga: Alignment with the Sacred
Vi vil kigge på hvordan vi ved at opbygge gode vaner kan finde ind til et liv mere i overensstemmelse med vores værdier og ønsker. Vi udforsker forskellige måder at markere overgangen imellem ¨almindelig¨ tid og sted, og så den tid og det rum, hvori vi vil fordybe os og øve os i at holde kontakten til det som er vigtigt for os.

Module 2: Mind Control
Concentration & Precision in Practice
I dette modul skal vi udforske forskellige niveauer af koncentration og se på hvordan vi bliver bedre til at holde fokus i en verden som konstant trækker os i alle retninger. Vi ser på hvordan vi kan arbejde med sindet når det er tungt og fastlåst, når det er eksploderet i alle retninger, og hvordan vi øger evnen til at være bevidst tilstede og nærværende, når vi først har fået samlet bevidstheden.

Module 3: Sattvification
The Steps & Stages of Purification in Practice
I det tredje modul skal vi se på hvordan vi kan skabe bedre balance i vores liv, så vi understøtter vores rejse mod et liv i overensstemmelse med vores inderste. Du vil undersøge nogle af de betingede lag som gør at du handler uhensigtsmæssigt, og se på hvordan du kan rydde ud i dem og erstatte dem med bedre erfaringer og gode vaner som støtter din renselsesproces. 

Module 4: The Eightfold Path
Sequencing & Integration in Practice
I det sidste modul ser vi bl.a på Kriyā Yoga og Asthanga Yoga, den tredelte praksis og den otte-ledede praksis. Du vil blive introduceret til de forskellige dele og kan se på hvordan de fordeler sig i dit liv og hvordan du kan skabe en balance som fungerer for dig og bruge dem til at fordybe dig endnu mere i praksis.

Vi mødes flg datoer: 
Søndag d 28 oktober 2018, kl 12-18
Lørdag d 24 november 2018, kl 10-16
Lørdag d 15 december 2018, kl 10-16
Lørdag d 26 januar 2019, kl 10-16
Lørdag d 23 februar 2019, kl 10-16
Lørdag d 30 marts 2019, kl 10-16
Lørdag d 27 april 2019, kl 10-16
Søndag d 28 april 2019, kl 12-18

Tilmeld dig ved at sende en e-mail til post@satya-yoga.dk og skriv om du vil betale samlet kr 3200, eller kr 500 pr gang. Du vil modtage en bekræftelse og senere en e-mail med yderligere info inden d 3 sept. Der er 14 pladser. Hvis du ikke har oprettet en profil i vores booking system, så bedes du gøre det når du tilmelder dig. HER

Prisen for adgang til kurset online i et år: $ 250 (prisen stiger pr 1 januar 2019)
(alle tekster og lydfiler kan downloades og gemmes for altid)
Du kan købe adgang til materialet, uden at deltage i møderne hos Satya Yoga.
Du skal købe adgang til materialet for at deltage i møderne hos Satya Yoga.

Prisen for deltagelse i undervisningen hos Satya Yoga: Kr 500 pr dag (betales senest 8 dage før hver mødegang) eller samlet pris, kr 3200 for alle 8 dage. Betalingsinfo kommer pr e-mail.

Hvis du har spørgsmål, så ring på 50272839.
Kh Lone