Etikette

Namaskar asana - Atmanjali mudra

Namaskar asana – Atmanjali mudra

 

“ The body is your temple. Keep it pure and clean for your soul to reside in.”
B.K.S. Iyengar

 

Døren åbnes senest 15 min før undervisningen starter. Det er en god idé at komme tidligt, så du kan nå at indtage din måtte og falde til ro inden undervisningen starter.

Vi har alt hvad du skal bruge af måtter osv. Men du er selvfølgelig velkommen til at tage din egen måtte med.

Det er vigtigt at tage hensyn til hinanden, så undgå stærk parfume og tøj der lugter af røg.

Vi anbefaler at du ikke kommer til yoga med en fuld mave, det er ubehageligt at lave yoga lige efter et måltid. Faktisk skal der helst gå tre til fire timer efter et hovedmåltid. Du kan evt spise lidt frugt op til en time før.

Sæt skoene i gangen indenfor, resten af området er til bare fødder. Det er en fordel med behageligt tøj, der sidder relativt til, specielt vil vi gerne kunne se knæene. Meget løst tøj forstyrrer dig mere end det er behageligt.

 

Fortæl os hvis du har gamle eller nye skader, også hvis du ikke selv tror det er relevant. Deltagelse i undervisningen foregår under eget ansvar, men vi er uddannede til og vil gerne kunne tage hensyn til særlige behov.

Fortæl os gerne, hvis du i perioder har brug for mere støtte i din praksis. Vi ved godt at livet byder på både op og ned-ture, og det er når vi har modvind at vi har mest brug for vores  yoga-praksis. Men det er måske ikke der, vi har mest overskud. Hvis du derimod får godt gang i din yoga i de perioder hvor du har overskud, vil det komme dig til hjælp i de mere pressede perioder.