Eneundervisning og små grupper

eneundervisning yoga, små grupper
one-on-one adjustment

 

       “Words cannot convey the value of yoga – it has to be experienced”                                         –  BKS Iyengar

Eneundervisning i yoga

Eneundervisning har som regel en varighed af 60 minutter. Enetimer giver dig mulighed for at maksimere fordelene ved Iyengar yoga ved hjælp af et fokus på dine personlige behov og evner.

Flere situationer kan være årsag til at vælge eneundervisning:

  • Du har ikke tid til at følge den almindelige undervisning.                   
  • Du har af et handicap og har brug for særligt tilpassede stillinger.
  • Du vil gerne have en skræddersyet introduktion, før du deltager i den almindelige undervisning.
  • Du vil gerne vil have ekspertvejledning i en særlig ‘særlig terapeutisk sekvens’.

Priserne for eneundervisning er som følger.                                                         

1 time: 700.- kr.                                                                                         
5 timer: 3250.- kr.                                                                    

Kontakt os for at få flere oplysninger om undervisning i enetimer. Skriv eller ring til os med detaljer om, hvad du/I er interesserede i.

                                                                                        

Små grupper

Undervisning i små grupper (maksimum otte personer) er ideel for kolleger eller venner, som ønsker at dyrke yoga sammen og lære at støtte hinanden.

  • Undervisning i en lille gruppe er værd at overveje, hvis man ønsker at opleve et jævnt fremskridt som en del af en tæt forbundet gruppe. Regelmæssig praksis i en lille gruppe er optimal for indlæringen.

Kontakt os for at få flere oplysninger om undervisning i små grupper. Skriv eller ring til os med detaljer om, hvad I er interesserede i.

 

Virksomheder og velgørende organisationer

Yoga kan være et effektivt hjælpemiddel til at opnå ens virksomhedsmæssige mål. Satya Yoga kan tilbyde regelmæssig undervisning på din arbejdsplads, enkeltstående workshops og yogaophold rettet mod virksomheder.

Vores skræddersyede undervisning, workshops og ophold kan hjælpe jer til at øge jeres produktivitet, effektivitet og sammenhold – både ved at opløse psykofysiske gruppespændinger og ved at forstærke læringsprocesser. Yoga betyder enhed, og enhed er i høj grad gavnligt i en virksomhed – man skal kunne samarbejde og forstå hinanden.

Kontakt os for at få flere oplysninger om vores tilbud til virksomheder. Skriv eller ring til os med detaljer om, hvad I er interesserede i.

 

Læs mere om yoga for nye elever