Nye elever

Satya Yoga Copenhagen

Satya Yoga Købehavn

Et åbent og imødekommende rum

 Satya Yogas mål er at skabe en åben og imødekommende atmosfære for den interesserede elev – uanset dit niveau.

Vi er af den opfattelse, at yoga kan hjælpe alle til at forbedre deres livskvalitet, uanset om man er uerfaren, kommer sig efter en skade, er en sportsudøver, som gerne vil forstå sin krop bedre, eller er en erfaren yogi. Vores mål er at samarbejde med dig for at hjælpe dig med at forbedre dit helbred og få en bedre forståelse af dig selv.

For at sikre et optimalt læringsmiljø er vores hold små. Vi vil gerne kunne give vores elever individualiserede instruktioner og stillingskorrektioner. På den måde kan man opleve, hvordan stillingen føles, når den udføres korrekt.  
 

Før din første lektion hos Satya Yoga

Er du helt ny til yoga anbefaler vi dig at starte på introhold, intro soft, intro/level 1. Her vil du blive grundigt introduceret til Iyengar Yoga og du vil opbygge et stærkt fundament. Du er også velkommen på class for all.

Hvis du har erfaring med yoga, er du velkommen til at tilmelde dig et niveau 1-hold. Her bygger vi oven på fundamentet og introducerer nye kategorier af stillinger. Uanset hvilket niveau du starter på, så er vedholdenhed og regelmæssighed altid en forudsætning for at opnå fremgang og success

Vi er her for at hjælpe dig uanset dit udgangspunkt, tidligere skader, helbredsproblemer eller selvtillid. Fortæl os om dine problemer og bekymringer før lektionen, det gør det muligt for os at tilpasse undervisningen dine behov.

Køb vores intro-tilbud ‘8 klasser på 10 uger’ kr 480 click here

Om Satya Yoga
  • Satya Yoga er os, Lone og Thomas, partnere i livet og i yoga. Vi har hver især gennemgået tre års Iyengar Yoga læreruddannelse efterfulgt af tre års terapeutisk videreuddannelse. Desuden har vi hver især over 15 års undervisningserfaring. 
  • Satya er også navnet på vores skole. ”Satya” betyder ”sandhed”.  Søgningen efter vores personlige sandhed er en integreret del af yoga. Den hjælper os med at udvikle os hen imod en større indre klarhed.
  • Vi underviser ud fra et system baseret på præcision og detaljer i stillingerne og sekvenseringens kunst. Det er opkaldt efter BKS Iyengar, som grundlagde denne retning.  Læs mere her
  • Iyengar Yoga dyrkes med bare fødder. Bær tøj, som du kan bevæge dig frit i. Det er bedst, hvis du kommer i T-shirt og shorts eller leggings. Det gør det nemmere for os at se, om du udfører stillingerne præcist.
  • Vi bruger redskaber (måtter, klodser, bælter, stole osv.) i undervisningen. Vi betragter dem som uundværlige for vores yogapraksis. Det er vigtigt, at du behandler dem respektfuldt og lægger dem pænt på plads!
  • Satya Yoga stiller måtter og alle de redskaber, du har brug for, til rådighed, men du er velkommen til at medbringe din egen måtte.
  • Du kan benytte vores online bookingsystem til at tilmelde dig lektioner og workshops, og du kan også købe klippekort og gavekort. Det er langt den nemmeste måde at sikre dig en plads på et hold på.
  • Der er begrænset omklædningsplads, så selv om de fleste af vores elever vælger at klæde om i vores lokaler, vil du måske foretrække at klæde om hjemme.
  • Dine ejendele opbevares i ulåste kasser. Vores hoveddør er låst, mens der undervises, men vi anbefaler, at du ikke medbringer ting af høj værdi, da vi ikke tager ansvar for mistede genstande.

To read about  ‘class description and the levels’ click here