Ny til Yoga

nye elever, yoga for begyndere
Satya Yoga København

 

Iyengar®️ Yoga – Hold for begyndere

Er du helt ny til yoga og sund og rask anbefaler vi dig at starte på Level 1, et godt udgangspunkt for dit yogaliv.

Døjer du med fysiske skavanker, aldersrelaterede problemer, stress og lignende, anbefaler vi Level 1 / Soft.
Læs mere herunder.

Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte, så ring på 50272839, eller send os en email.

Hold for begyndere:

Her vil du få en sikker start på din yoga-fremtid og skabe et stærkt fundament med Iyengar® Yoga. Du vil lære de grundlæggende asanas (yogastillinger) at kende, opbygge en balance imellem styrke og smidighed og opleve hvordan sindet bliver mere klart og roligt igennem Yoga. Alle sunde og raske kan være med.

Level 1:
Mandag kl 18.45-20.00

Onsdag kl 16.15-17.30 

-Du kan benytte vores Intro-tilbud på 8 klasser på 10 uger for kr 560  
-Start når det passer dig.
-Du skal selv tilmelde dig fra gang til gang via Skemaet
-Du kan frit veksle imellem holdene, og komme én eller flere gange om ugen. 

 

Ny til Yoga


Blid opstart for dig med skader, stress eller aldersbetingede begrænsninger:


På Level 1/ Soft tager vi hånd om fysiske skavanker som rygproblemer, stive skuldre og nakke, og aldersrelaterede udfordringer. Holdet er velegnet til Seniorer og her er også plads til dig som er på vej tilbage efter operationer, stressrelateret sygemelding, hjernerystelse og lign. 

Level 1/ Soft:
Tirsdag kl 15.30-17
Onsdag kl 10-11.30
Fredag kl 10.00-11.30

Du kan starte med vores Intro-tilbud: 8 klasser på 10 uger kr.560

Du skal selv tilmelde dig fra gang til gang via Skemaet. Vi anbefaler at du så vidt muligt kommer regelmæssigt én eller to gange om ugen. På disse hold kan du forvente både at blive mødt lige der hvor du er, og tilpas udfordret til at genopbygge din styrke, stabilitet og udholdenhed. Der er plads til individuelle behov.

For dig med tidligere Yoga-erfaring:

Hvis du har erfaring med yoga, er du velkommen til at tilmelde dig Class for all, Level 1-2 og Level 2. Her bygger vi oven på fundamentet og introducerer nye kategorier af stillinger.
Se Skemaet

Uanset hvilket niveau du starter på, så er vedholdenhed og regelmæssighed altid en forudsætning for at opnå fremgang og en dybere forståelse. En regelmæssig Yoga-praksis kan skabe en dyb forankring og positiv vedvarende forandring i dit liv.

Vi er her for at hjælpe dig uanset dit udgangspunkt, tidligere skader, helbredsproblemer eller selvtillid. Fortæl os om din evt tidligere erfaring med yoga før lektionen, det gør det nemmere for os at hjælpe dig bedst muligt.

Køb vores intro-tilbud ‘8 klasser på 10 uger; kr.560

ny til yoga, yoga for begyndere

Et åbent og imødekommende rum

Satya Yogas mål er at skabe en åben og imødekommende atmosfære for den interesserede yoga elev – uanset dit niveau.

Vi mener, at yoga kan hjælpe alle til en bedre livskvalitet, uanset om du er ny til yoga, døjer med en skade, er en sportsudøver og gerne vil forstå din krop bedre, eller er en erfaren yogi. Derfor er vi her for at vejlede og støtte dig i din yogapraksis, også når livet går op ad bakke.

Alle kroppe er forskellige og vi vil gerne kunne give vores elever individuelle instruktioner i stillingerne. På den måde kan du opleve, hvordan stillingen føles, når den udføres bedst for dig. 

En regelmæssig yogapraksis kan gribe positivt ind i dit liv, på måder det kan være svært at forestille sig på forhånd. Yoga kan være et kraftfuldt redskab til at skabe forandringer i dit

Om Satya Yoga

  • Satya Yoga er os, Lone og Thomas, partnere i livet og i yoga. Vi har hver især gennemgået tre års Iyengar yoga læreruddannelse efterfulgt af tre års terapeutisk videreuddannelse. Desuden har vi hver især over 15 års undervisningserfaring. 
  • Vi underviser ud fra et system baseret på præcision og detaljer i stillingerne og sekvenseringens kunst. Det er opkaldt efter BKS Iyengar, som grundlagde denne retning. 
  • Iyengar Yoga dyrkes med bare fødder. Bær tøj, som du kan bevæge dig frit i. Det er bedst, hvis du bruger shorts eller leggings, så vi kan se benene. Det gør det nemmere for os at se, om du udfører stillingerne præcist.
  • Vi bruger redskaber (måtter, klodser, bælter, stole osv.) i undervisningen. Det er vigtigt, at du behandler dem respektfuldt og lægger dem pænt på plads.
  • Satya Yoga stiller måtter og alle de redskaber, du har brug for, til rådighed, men du er velkommen til at medbringe din egen måtte.
  • Der er begrænset omklædningsplads, så selv om de fleste af vores elever vælger at klæde om i vores lokaler, kan du vælge at klæde om hjemmefra.
  • Tag dine værdigenstande med ind i Yogarummet, der er hylder. Vores hoveddør er låst i mens der undervises, men vi anbefaler, at du ikke medbringer ting af høj værdi, da vi ikke tager ansvar for mistede genstande.

Læs mere om niveau-beskrivelser