Nye elever

nye elever, yoga for begyndere
Satya Yoga Købehavn
 

Et åbent og imødekommende rum

Satya Yogas mål er at skabe en åben og imødekommende atmosfære for den interesserede yoga elev – uanset dit niveau.

Vi mener, at yoga kan hjælpe alle til en bedre livskvalitet, uanset om du er ny til yoga, døjer med en skade, er en sportsudøver og gerne vil forstå din krop bedre, eller er en erfaren yogi. Vi er her for at vejlede og støtte dig i din yogapraksis, også når livet går op ad bakke.

Vi er bevidste om at alle kroppe er forskellige og vi vil gerne kunne give vores elever individuelle instruktioner i stillingerne. På den måde kan du opleve, hvordan stillingen føles, når den udføres bedst for dig. 

En regelmæssig yogapraksis kan gribe positivt ind i dit liv, på måder det kan være svært at forestille sig.
 

Før din første lektion hos Satya Yoga

Er du helt ny til yoga anbefaler vi dig at starte på introhold, intro soft, intro/level 1. Her vil du blive grundigt introduceret til Iyengar yoga og du vil opbygge et stærkt fundament. Du er også velkommen på class for all. Intro-hold: mandag kl 10-11.30, onsdag kl 10-11.30 og onsdag kl 18-19.30.
Intro-blid: onsdag kl 16-17-30, fredag kl 10-11.30

Hvis du har erfaring med yoga, er du velkommen til at tilmelde dig et niveau 1-hold. Her bygger vi oven på fundamentet og introducerer nye kategorier af stillinger.
Niveau 1: mandag kl 10-11.30 og kl 17-18.30, onsdag kl 18-19.30, torsdag kl 10-11.30, og kl 17.30-19.

Uanset hvilket niveau du starter på, så er vedholdenhed og regelmæssighed altid en forudsætning for at opnå fremgang og success

Vi er her for at hjælpe dig uanset dit udgangspunkt, tidligere skader, helbredsproblemer eller selvtillid. Fortæl os om din evt tidligere erfaring med yoga før lektionen, det gør det nemmere for os at hjælpe dig bedst muligt.

Køb vores intro-tilbud ‘8 klasser på 10 uger; 480.- kr’ 

ny til yoga, yoga for begyndere

Om Satya Yoga

  • Satya Yoga er os, Lone og Thomas, partnere i livet og i yoga. Vi har hver især gennemgået tre års Iyengar yoga læreruddannelse efterfulgt af tre års terapeutisk videreuddannelse. Desuden har vi hver især over 15 års undervisningserfaring. 
  • Vi underviser ud fra et system baseret på præcision og detaljer i stillingerne og sekvenseringens kunst. Det er opkaldt efter BKS Iyengar, som grundlagde denne retning. 
  • Iyengar Yoga dyrkes med bare fødder. Bær tøj, som du kan bevæge dig frit i. Det er bedst, hvis du bruger shorts eller leggings, så vi kan se benene. Det gør det nemmere for os at se, om du udfører stillingerne præcist.
  • Vi bruger redskaber (måtter, klodser, bælter, stole osv.) i undervisningen. Det er vigtigt, at du behandler dem respektfuldt og lægger dem pænt på plads!
  • Satya Yoga stiller måtter og alle de redskaber, du har brug for, til rådighed, men du er velkommen til at medbringe din egen måtte.
  • Der er begrænset omklædningsplads, så selv om de fleste af vores elever vælger at klæde om i vores lokaler, vil du måske foretrække at klæde om hjemme.
  • Dine ejendele opbevares i ulåste kasser. Vores hoveddør er låst, mens der undervises, men vi anbefaler, at du ikke medbringer ting af høj værdi, da vi ikke tager ansvar for mistede genstande.

Læs mere om niveau-beskrivelser