yoga nørrebro københavn
Ardha Chandra asana – Half moon pose

Vi tilbyder yoga klasser på Nørrebro, København

(To read about the corona-19 protocol and restriction click here)

Satya Yogas mål er at skabe en åben og imødekommende atmosfære i vores klasser i vores hyggelige yogalokale centralt på Nørrebro for den interesserede yoga elev – uanset dit niveau.

Vi tror på, at yoga kan hjælpe alle til en bedre livskvalitet, uanset om du er ‘ny-til-yoga’, døjer med en skade, eller er en sportsudøver der gerne vil forstå din krop bedre. Som lærere i Iyengar yoga er vi her for at vejlede og støtte dig i din yogapraksis, også når tingene bliver besværlige og livet går op ad bakke. Vi ved nemlig at en regelmæssig yogapraksis kan gribe positivt ind i dit liv, på måder det kan være svært at forestille sig på forhånd.

Hos Satya yoga Nørrebro tilbyder vi tre typer af klasser:’fysisk fremmød’,’live streaming klasse’ og ‘video-on-demand klasse’. I vores online-shop kan du købe og booke klasser og workshops, se vores priser og vore skema for undervisning.

Allerede elev? Log ind her >>

Iyengar yoga klasser i København

Satya Yoga er os, Lone og Thomas, partnere i livet og i yoga.  Hos Satya yoga Nørrebro følger vi Iyengar yoga systemet grundlagt af BKS Iyengar. Vi har hver især gennemgået tre års Iyengar yoga læreruddannelse efterfulgt af tre års terapeutisk videreuddannelse. Desuden har vi hver især over 15 års undervisningserfaring.  

Vi har begge mange års erfaring, og en stærk Iyengar yoga praksis med os. Undervisningen er derfor målrettet både til den enkelte yogaelev, med individuelle instruktioner, og til gruppen som helhed.

Når du går til yoga hos os, kan du uanset dit niveau forvente at blive mødt og udfordret både fysisk og mentalt. Vores mål er at hjælpe dig med at bringe dig selv lidt ud af din tryghedszone, på en måde, der langsigtet lader dig opbygge din styrke og dine evner.

Du vil aldrig møde den samme undervisning fra gang til gang, men meget vil gå igen. En klasse kan f.eks have fokus på skuldre og nakke, eller de stående asanas, eller restorative stillinger. 

God fornøjelse, Thomas og Lone

Klik her for at besøge vores online-butik, hvor du kan købe klippekort og workshops.

Klik her for at tilmelde dig undervisningen. Eller download app’en til nem tilmelding på almindelige hold:

Kom til en prøvetime
Prisen er kr 135. Send en sms til 50272839 med dato og tidspunkt. Mød op 10 min før. Vi har måtter!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en gratis ‘Ayurvedisk opskrift’ i din indbakke