Kvinde Retreat på Møn: d. 27-29 okt. 2017

retreat_moen_huset

Iyengar Yoga retreat for kvinder, på Strandgården, Møn

Efterårs Retreat på Møn, for kvinder, d. 27-29 oktober 2017
Igen i år inviteres du med på retreat på Møn i efteråret. Kom med og nyd efteråret ved vandet og fordyb dig i din Yoga-praksis. Retrætet foregår på det hyggelige Strandgården på Møn, et dejligt kursussted, lige i vandkanten. Maden, som er vegetarisk og økologisk, leveres udefra og vi hjælper hinanden med oprydning osv.

At være på retræte betyder bogstaveligt ¨at trække sig tilbage¨og dette er alletiders mulighed for at slippe hverdagens virvar, sætte farten ned og finde tilbage i dig selv. Igennem vores Yoga-praksis vender vi opmærksomheden indefter og øger bevidstheden i kroppen og sindet. Yoga er et godt redskab til at blive klogere på os selv.

yogarum

 

 

 

Den hyggelige Yoga-sal. Der er plads til 15 elever.

 
Retreatet er for kvinder som har lyst til at fordybe sig i deres praksis af Iyengar Yoga. Vi vil have fokus på en optimal Iyengar Yoga-praksis for kvinder i alle aldre og du introduceres til Yoga-filosofi via Patanjali’s Yoga Sutras. Kom med og nyd en weekend med masser af Yoga: Asana, Pranayama og filosofi.

Giv din yogapraksis lidt ekstra opmærksomhed og få tifold tilbage i form af fornyet energi, klarhed og ro til hverdagen. Her er skønt, fredeligt og smukt, med mulighed for lange gåture på stranden. Læs mere om Strandgården her

IMG_0476

 

Alter fra Retreat på Møn oktober 2016.
Du vil blive introduceret til yoga-filosofi og chants, udover vores Asana og Pranayama-praksis.

Tilmeld dig her